tjejer-om-ctc

Vårt företag, våra brännare, vår marknad

Enertech brännare är högteknologisk utrustning – tillförlitlig, effektiv och med en stadigt minskad miljöpåverkan.

Alla brännare är byggda för att möta de högsta kraven och uppfyller, eller över, europeiska utsläppsnormer, liksom många andra länder. Styrsystem och säkerhetsanordningar täcker olje-, gas- och dual-fuel-versioner från inhemska till stora industri- och processapplikationer.

Vårt företag

Idag är företagsnamnet Enertech AB. Vi arbetar i brännar divisionen Bentone, i Enertech AB. Huvudkontoret och produktionsanläggningen för Bentone ligger i Ljungby i södra delan av Sverige.

Våra brännare säljs till mer än 55 marknader över hela världen. 95% av vår volym exporteras.

Våra brännare

Idag erbjuder vi ett modernt utbud av lätta olje- och gasbrännare i kapacitetsområdet mellan 15 kW och 3200 kW.

Våra produkter är utformade för att passa de flesta pannor som finns på marknaden. Bentone brännare är också lämpad för att användas i olika industriella tillämpningar. Våra brännare är välkända över hela världen för sin pålitlighet, effektivitet och prestanda. Som ledande inom vår bransch som vi lagt mycket insatser i utvecklingen av nya produkter som uppfyller strängare krav.

Denna insats är en pågående process. Alla våra brännare är CE-märket och tillverkas i enlighet med de säkerhetsstandarder EN 267 och EN 676. Bentone är ISO-certifierad.

Vår marknad

Genom åren har vårt nätverk av agenter expanderat kraftigt. Idag hittar du våra representanter på mer än 55 marknader över hela världen. Merparten av våra produkter marknadsförs via våra agenter. Förutom detta är Bentone också en stor leverantör till olika OEM’s. En viktig styrka vid leverans till OEM’s är tillgången på service och reservdelar på många marknader, vilket är precis vad Bentone och våra agenter kan erbjuda.

Hitta en återförsäljare
Sök installatör